dimarts, 29 de març del 2016

Festa Major 2016

Ja tenim gairebé tancat el programa de la Festa Major que guarda algunes novetats i sorpreses... potser la més destacada és que aquest any la festa durarà un dia més aprofitant el festiu de la Segona Pasqua:

La Festa Major de la Creu Alta començarà el dilluns 9 de maig, però el gruix de les activitats es centraran els dies 13, 14, 15 i 16 de maig.  

De moment podem avançar que comptarem amb les activitats tradicionals de la festa, com la Cursa de Carretons, la Cercavila, el Correfoc, el Correbars, les nits de Concerts, les activitats infantils, les esportives... però també tindrem noves incorporacions, com el Vermut Electrònic de dilluns al matí, amb el seu torneig de llançament de pinyol escopit... 

I, com no podia ser d'altra manera, trona la competició entre Llamps i Trons! Grocs i Blaus es preparen de nou per participar de les activitats (per tots els gustos i edats) que puntuen i donar així la victòria a uns o altres. Podreu recuperar el mocador i la samarreta, i a la plaça!

Enguany la Festa Major, més enllà de l'aspecte lúdic i festiu, girarà entorn del Casal Popular "El Tallaret", una nova entitat que aglutina gran part del moviment associatiu del barri i que està reivindicant la sessió de la nau abandonada de Cal Balsach per a crear-hi un espai per la Creu Alta, pels seus veïns i veïnes i per a les seves entitats. El projecte compta amb la implicació de l'Associació de Veïns/es, de l'Esplai La Branca, dels Diables de la Creu Alta, dels Gegants de la Creu Alta, i de la Coordinadora Jove de La Creu Alta "Llamps i Trons".  

De moment, per anar escalfant motors, us deixem aquí el cartell definitiu dels concerts de la Festa Major de la Creu Alta 2016

Visca la Creu Alta, visca els Llamps, visca els trons i VISCA LA FESTA MAJOR!!!